Colección INTI +

Filsinger, Beatriz
An objective index for the evaluation of the ripening of salted anchovy
por: Filsinger, Beatriz; Barassi, Carlos A.; Lupin, Héctor M.; Trucco, Raúl E.
Materias: Anchoíta; Pescado salado; Análisis sensorial; Maduración; Salmuera; Curado
Blackwell; 1982

Shelf life of brine refrigerated anchovies (Engraulis anchoita) for canning
por: Valle, Carlos E. del; Filsinger, Beatriz; Yeannes, María Isabel; Soule, Carlos L.
Materias: Anchoíta; Vida de anaquel; Almacenamiento; Congelación; Salmuera; Pescado salado; Envasamiento; Alimentos enlatados; Análisis sensorial; Análisis químico
s.e.; 1984

Effect of pressure on the salting and ripening process of anchovies (Engraulis anchoita)
por: Filsinger, Beatriz
Materias: Anchoíta; Salazón; Maduración; Presión
s.e.; 1987

Technical note: chemical and sensory assessments in ripened anchovies
por: Filsinger, Beatriz; Sisti, E.; Bergamaschi, N.J.
Materias: Anchoíta; Pescado salado; Análisis sensorial; Análisis químico; Maduración
s.e.; 1987

Estudio microbiológico de ajo (Allium sativum L.) y cebolla (Allium cepa L.) deshidratados
por: Fuselli, S.R.; Filsinger, Beatriz; Fritz, R.; Yeannes, M.I.
Materias: Ajos; Cebollas; Deshidratación; Alimentos deshidratados; Análisis microbiológico; Bacterias aeróbicas; Mohos; Levaduras
s.e.; 2004