Colección INTI-SNRD


Título: Protein ingredients control in gluten free products using SDS-PAGE, developed competitive enzyme immunoassays, and commercial ELISA kits
Fuente: World Journal of Food Science and Technology, 2(1)
Autor/es: Cellerino, Karina; Cagnasso, Carolina Elisa; Greco, Carola; Docena, Guillermo; Polenta, Gustavo; Ferreyra, Verónica; López, Laura Beatriz
Materias: Proteinas; Alérgenos; Alimentos alergénicos; Gluten; Celíacos; Enzimas; Inmunoensayos
Editor/Edición: SciencePG; 2018
Licencia: https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Afiliaciones: Cellerino, Karina. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Farmacia y Bioquímica (FFyB-UBA); Argentina
Cagnasso, Carolina Elisa. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Farmacia y Bioquímica (FFyB-UBA); Argentina
Greco, Carola. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Farmacia y Bioquímica (FFyB-UBA); Argentina
Docena, Guillermo. Universidad Nacional de La Plata. Instituto de Estudios Inmunológicos y Fisiopatológicos (IIFP-UNLP); Argentina
Polenta, Gustavo. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria (INTA); Argentina
Ferreyra, Verónica. Instituto Nacional de Tecnología Industrial. INTI-Cereales y Oleaginosas; Argentina
López, Laura Beatriz. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Farmacia y Bioquímica (FFyB-UBA); Argentina
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