Colección INTI-SNRD


Título: Protein ingredients control in gluten free products using SDS-PAGE, developed competitive enzyme immunoassays, and commercial ELISA kits
Fuente: World Journal of Food Science and Technology, 2(1)
Autor/es: Cellerino, K.; Cagnasso, C. E.; Greco, C.; Docena, G.; Polenta, G.; Ferreyra, V.; López, L. B.
Materias: Proteinas; Alérgenos; Alimentos alergénicos; Gluten; Celíacos; Enzimas; Inmunoensayos
Editor/Edición: SciencePG;2018
Licencia: https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Afiliaciones: Cellerino, K. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Farmacia y Bioquímica (FFyB-UBA); Argentina
Cagnasso, C. E. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Farmacia y Bioquímica (FFyB-UBA); Argentina
Greco, C. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Farmacia y Bioquímica (FFyB-UBA); Argentina
Docena, G. Universidad Nacional de La Plata. Instituto de Estudios Inmunológicos y Fisiopatológicos (IIFP-UNLP); Argentina
Polenta, G. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria (INTA); Argentina
Ferreyra, V. Instituto Nacional de Tecnología Industrial. INTI-Cereales y Oleaginosas; Argentina
López, L. B. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Farmacia y Bioquímica (FFyB-UBA); Argentina
Descargar
Ver+/-